top of page

CUSTOMER CARE

VOORWAARDEN
Indien u bestellingen plaatst op www.jorasatelier.be verklaart u aan de volgende voorwaarden te voldoen en stelt u volgende gegevens ter beschikking:
- U bent tenminste 18 jaar oud
- Indien u betaalt met een betaalkaart, dient u de eigenaar of gevolmachtigde houder te zijn van een geldige betaalkaart. 
- U geeft uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, betalingsgegevens en eventuele andere benodigde informatie door om een goede verwerking van uw bestelling te kunnen doen. 
- U bent verantwoordelijk voor iedere aankoop die via dit account gedaan wordt, geef uw gegevens dus niet door aan derden. 


BESTELLINGEN

Bestellingen geplaatst op www.jorasatelier.be zijn niet direct bindend voor de verkoper. Bestellingen worden pas bindend nadat de verkoper uw bestelling heeft geaccepteerd. De verkoper behoudt zich in alle gevallen het recht bestellingen te weigeren. Redenen hiervoor kunnen zijn:
- Het niet voorradig zijn van een product. Wij proberen voorraadinformatie altijd accuraat te vermelden op de website. Indien dit om één of andere redenen niet het geval is, brengen wij u zo snel mogelijk per e-mail op de hoogte. 
- Ernstig vermoeden van rechtsmisbruik of kwade wil van de klant.
- Technische problemen op de website op het moment van de bestelling; het tonen van foutieve prijsinformatie.
- Onjuiste of niet verifieerbare facturatie- of betalingsgegevens.
- Niet betalen van de bestelling. Na 7 dagen zal een eerste herinnering gestuurd worden. Indien de betaling na 14 dagen niet voldaan is, behoudt de verkoper zich het recht de bestelling te annuleren.
- Vermoedens dat de klant jonger is dan 18 jaar.
- Overmacht.
- Annulatie van workshops owv overmacht of te weinig inschrijvingen.


Nadat we uw bestelling hebben ontvangen, sturen we per e-mail een bevestiging van ontvangst van de bestelling met uw bestelnummer en details van de bestelde producten. Voor handmade producten wordt uw bestelling steeds bevestigd in overleg. Ook na betaling van de producten behouden wij ons het recht voor uw bestelling te annuleren zolang u de bestelde producten nog niet hebt ontvangen.
Indien wij een bestelling annuleren of weigeren omwille van de bovenstaande redenen zullen wij in voorkomend geval de eventueel reeds betaalde prijs van het product en de leveringskosten terugstorten.

PRIJZEN
Alle prijzen vermeld op www.jorasatelier.be zijn inclusief BTW. 


www.jorasatelier.be behoudt zich het recht om de prijs van een product op ieder moment te wijzigen. De producten worden echter steeds gefactureerd op basis van de geldende tarieven op het moment van de totstandkoming van de overeenkomst. 
Aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Afprijzingen kunnen niet geruild worden.

KLACHTEN
Heeft u klachten over een product van Jora's Atelier of over onze dienstverlening, dan lossen wij dit graag samen op. We raden u daarom aan om klachten kenbaar te maken door te mailen via het contactformulier.

PRIVACY & SAFETY

De gegevens van onze klanten worden niet aan derden doorgegeven. JAT bv mag deze gegevens gebruiken voor de promotie van haar producten en diensten. De koper heeft het recht tot inzage van de gegevens die op hem/haar betrekking hebben en kan de rechtzetting of het schrappen ervan vragen door een e-mail te versturen via contactformulier.

PAYMENT METHODS

Betalen kan via bancontact.

In de winkel kan je cash of met bancontact-app betalen.

Bij afhaling of levering in Sint-Niklaas kan eventueel ook cash of via bancontact-app betaald worden.

bottom of page